Menu

Ville Vau

en vidunderverden for børn

I Ville Vau ligger Eventyrlandet – en sanselig verden inspireret af elementer fra H.C. Andersens liv, hans kunstneriske passion og eventyr.

Eventyrlandet består af forskellige legeoaser og scenograferede rum fyldt med spændende rekvisitter og flotte og seje kostumer til fri afbenyttelse.

I Eventyrlandet bor blandt andre Troldkvinden – og i hendes hule kan du øve besværgelse, lave magisk mikstur og fodre natugler. Hos bondekonen og bondemanden i det lille gamle hus kan du invitere på the og hjemmehæklede boller eller vugge med dukkevognen, der står klar ved de duftende lavendler.

På paladset findes hofnarrens kostume og et flot dukketeater. Kareten står klar bag paladset sammen kuskens kappe og høje hat. Og med soldatens gevær kan du marchere rask afsted til Landet langt, langt borte.

Ved siden af paladset ligger den lille by. Her bor barberen, hvor skægget kan blive studset og parykken sat. I postkontoret skal der stemples pakker og breve og køres mange ture med postvognen. Hos bagerne kan du slynge din egen kringle og lege bytte-bytte købmand i den helt store stil. Eventyrlandet rummer også en sø med en lille båd – fra den kan du kaste din snøre. Der er en fin lille rede af siv, hvor du kan hygge dig udklædt som en svane.

Vær opmærksom på, at Ville Vau endnu ikke er åben!

EVENTYRLANDET HAR RAMMERNE

Sæt fantasien fri og oplev, hvordan Eventyrlandet muliggør lege på nye eventyrlige måder.

Ville Vau er bygget op af tre etager, hvor hver etage på forskellige vis indbyder til leg, fordybelse og kreativ udfoldelse. I første omgang åbner Eventyrlandet 16. august, resten af oplevelsen fortæller vi mere om senere!


Adgang med indløst billet til. H. C. Andersens Hus for børn og deres voksne.

LÆRINGSUNIVERSET

H.C. Andersens eventyrverden rummer unikke muligheder for kreativ læring og nye fælles erkendelser. Vi er nysgerrige på hvad børnene selv tænker, tolker og oplever, når de møder Andersens univers. H.C. Andersen dyrkede nemlig selv de mange perspektiver og flertydige moraler.

Ville Vaus læringsunivers er en del af H.C. Andersens Hus, som eksklusivt er åbnet for skoler og institutioner, der kan book spændende forløb for elever i alle aldre.

Tilbage til oplevelser

Designed by fingerspitz*