Menu

Køb din billet på forhånd

Vi anbefaler at du køber din billet online inden du ankommer til H.C. Andersens Hus. Din entré er tidsbestemt og ved at købe billet på forhånd kan du sikre dig at vi har plads.

 

Ved din ankomst får du udleveret et headset, som skal guide dig gennem dit besøg.

 

Headsettet anbefales til museets gæster fra 8 år. Til børn mellem 2-12 år foreslår vi at sætte tid af til besøg i Ville Vau. Vær opmærksom på, at åbningstider i Ville Vau kan variere fra resten af H.C. Andersens Hus. 

Billet bør også reserveres på forhånd selvom du har Årskort, fribillet, eller selvom I kun skal besøge Ville Vau. Uden en billet er der risiko for at vi har udsolgt.

årskort

1 årskort – 6 museer Fri entré for 2

Få adgang til Museum Odenses 6 udstillingsteder – og ta’ en ledsager med. Museum Odense byder på et væld af oplevelser for store og små i løbet af året.

Oplev H.C. Andersens Hus, H.C. Andersens Barndomshjem, Tid – Museum for Odense, Den Fynske Landsby, Carl Nielsen Museet og Carl Nielsens Barndomshjem.

Priser og praktisk information

Voksen: 165 kr.

Gruppe: 155 kr. (min. 20 personer)

Børn 0-17 år: GRATIS

(husk alligevel at booke en billet)

 

Vi anbefaler at du køber billet før du ankommer til H.C. Andersens Hus – det gælder også årskortholdere, eller jer, der kun skal i Ville Vau. Din entré er tidsbestemt og ved at købe billet på forhånd kan du sikre dig at vi har plads.

 

Det skyldes, at vi har brug for at vide, hvor mange headsets der skal deles ud, og bl.a. af brandhensyn. Tak for jeres forståelse.

 

Inkluderet i din billet

Din billet giver på samme dag også adgang til H.C. Andersens Barndomshjem.

En billet til H.C. Andersens Hus giver 50% rabat på billetten på Carl Nielsen Museet, Den Fynske Landsby og Tid – Museum for Odense ved besøg inden for 30 dage. Alle øvrige rabatter frafalder.

 

Minimums alder alene på museum: 16 år.

Hvis du skal have fx din yngre bror eller søster med – dvs. hvis du skal have ansvar for andre – skal du være min. 18 år.

Designed by fingerspitz*