Menu

I forlængelse af jeres besøg i H.C. Andersens Hus, hvor I oplevede forløbet ”Nye, gamle eventyr”, får I her et lydbaseret efterbehandlingsmateriale bestående af to forløb. Med kombinationen af finurlige opgaver og spændende lydtæpper ønsker vi at skabe et levende rum på skolen, hvor eleverne kan lade sig inspirere og skabe ligesom Andersen gjorde det. Forløbet i sig selv kræver kun få ting og stort set ingen forberedelse fra underviseren.

Efterbehandlingsmaterialet består helt konkret af to uafhængige forløb som begge er lavet som individuelle lydfiler af cirka 30 minutters varighed, hvor eleverne bliver guidet igennem tre aktiviteter pr. lydfil. Forløbene hedder:

1) At blive inspireret som Andersen
2) At skabe som Andersen

I behøver ikke at gennemgå begge forløb, men hvis I ønsker at prøve begge forløb, så anbefaler vi, at I starter med lydfil 1 (At blive inspireret som Andersen) og herefter lydfil 2 (At skabe som Andersen):  

  • Generel forberedelse: Du skal bruge noget at afspille lydfilen fra, samt højtalere, så hele klassen kan lytte til lydfilen samtidig.
  • Lokale: Vi anbefaler, at I bruger et lokale hvor alle eleverne kan sidde på stole ved borde, og hvor eleverne har lidt plads omkring sig – det kan fx være klasseværelset.
  • Forløbenes indhold: Find vejledning i dette link Introduktion til underviser, så får du et overblik over forløbenes indhold og information til dig som underviser. Som eksempel skal du i lydfil 2 (At skabe som Andersen), have enkelte ting klar inden I starter lydfilen og begynder på forløbet. Du behøver ikke at lytte lydfilerne igennem, inden du bruger forløbene, du kan blot orientere dig i oversigten Introduktion til underviser.   
  • Find lydfilerne her:

Rigtig god fornøjelse!

Designed by fingerspitz*