Menu

En verden, du tror,
du kender

H.C. Andersens Hus er en uforudsigelig og medrivende rejse igennem forfatterens kreative univers og elskede fortællinger. Arkitektur i verdensklasse forener skønhed og fantasi i levende rum, der favner ude og inde, op og ned, i dag og i morgen.

Oplev H.C. Andersen på helt nye måder, når forfatteren og hans værker taler til dig gennem lyd, lys, rum og scenografi, skabt i samspil med 12 internationale kunstnere. Brug fantasien som kompas og skab din egen eventyrlige oplevelse.

Lad eventyret begynde …

Ind i eventyret

Som besøgende får du oplevelser i et eventyrligt univers, under jordens overflade og i dine egne tankerum.

Fra første skridt ind i huset bevæger du dig længere væk fra din velkendte verden og længere ind i H.C. Andersens eventyr, hvor det vi tror, vi kender, hele tiden viser nye sider af sig selv. På din rejse oplever du arkitekturen flette sig sammen med den omkringliggende magiske have – til en unik totaloplevelse, der med sin kreativitet og humor aldrig er set magen.

Tag dig også tid til et besøg vores spiseri DEILIG, der bestyres af Meyers. Her udfolder sig spiseoplevelser med afsæt i H.C. Andersens liv og fortællinger – til de mange frem for de få, og til både de store og de små.

En magisk oplevelse, hvor alle sanser bliver bevæget – og du aldrig helt ved, hvad der kommer til at ske…

I H.C. Andersens Hus er alt en fortælling – og du er en del af den.

H.C. Andersens Odense har så meget at fortælle

Med i din billet får du adgang til …

H.C Andersens barndomshjem

Det var fra barndomshjemmet, at H.C. Andersen opdagede verden. Det var her Andersen fandt sine historier – og drømmene.

I H.C. Andersens forunderlige fodspor

Tag en slentretur i det gamle Odense og oplev stemningen i de gader, huse og på de steder, som formede H.C. Andersen som menneske og digter. Hans barndomshjem. Vaskepladsen og åen. Mærk stemningen i byens gamle gader og gå på opdagelse undervejs.

Møntergården – Museum om Odense og Fyn

På Møntergården får du oplevelser, viden og tankestof til at forstå, hvem fynboen er og var.

Designed by fingerspitz*