Menu

En verden, du tror,
du kender

H.C. Andersens Hus er en uforudsigelig og medrivende rejse igennem forfatterens kreative univers og elskede fortællinger. Arkitektur i verdensklasse forener skønhed og fantasi i levende rum, der favner ude og inde, op og ned, i dag og i morgen.

Oplev H.C. Andersen på helt nye måder, når forfatteren og hans værker taler til dig gennem lyd, lys, rum og scenografi, skabt i samspil med 12 internationale kunstnere. Brug fantasien som kompas og skab din egen eventyrlige oplevelse.

Lad eventyret begynde …

Ind i eventyret

Som besøgende får du oplevelser i et eventyrligt univers, under jordens overflade og i dine egne tankerum.

Fra første skridt ind i huset bevæger du dig længere væk fra din velkendte verden og længere ind i H.C. Andersens eventyr, hvor det vi tror, vi kender, hele tiden viser nye sider af sig selv. På din rejse oplever du arkitekturen flette sig sammen med den omkringliggende magiske have – til en unik totaloplevelse, der med sin kreativitet og humor aldrig er set magen.

En magisk oplevelse, hvor alle sanser bliver bevæget – og du aldrig helt ved, hvad der kommer til at ske…

I H.C. Andersens Hus er alt en fortælling – og du er en del af den.

H.C. Andersens Odense har så meget at fortælle

Med i din billet får du adgang til …

H.C Andersens barndomshjem

Det var fra barndomshjemmet, at H.C. Andersen opdagede verden. Det var her, Andersen fandt sine historier – og drømmene.

I H.C. Andersens forunderlige fodspor

Tag en slentretur i det gamle Odense og oplev stemningen i de gader, huse og på de steder, som formede H.C. Andersen som menneske og digter. Hans barndomshjem. Vaskepladsen og åen. Mærk stemningen i byens gamle gader og gå på opdagelse undervejs.

Møntergården – Museum om Odense og Fyn

På Møntergården får du oplevelser, viden og tankestof til at forstå, hvem fynboen er og var.

Designed by fingerspitz*